Alytuje savo veiklą pradeda Vyrų krizių centras

Bygalvocius

Alytuje savo veiklą pradeda Vyrų krizių centras

Alytuje savo veiklą pradeda Alytaus vyrų krizių centras. Alytaus miesto savivaldybėje apskrito stalo diskusijoje pristatyta „Alytaus apskrities vyrų krizių centro veiklos ir bendradarbiavimo galimybės“. Klausykite pokalbio.Gerai

Susitikime dalyvavo Alytaus miesto ir rajono savivaldybių atstovai, bei įmonių ir organizacijų vadovai, Alytuje ir rajone veikiančių visuomeninių organizacijų atstovai. Taip pat buvo pristatyta naujai įsteigta viešoji įstaiga „Alytaus apskrities vyrų krizių centras“ bei aptartos jos perspektyvos ir bendradarbiavimas su kitomis Alytaus regione veikiančiomis organizacijomis.

Alytaus apskrities vyrų krizių centro vadovas Virginijus Tamulionis ir Juozas Adomaitis.

Kaip sakė Alytaus vyrų krizių centro vadovas Virginijus Tamulionis, įkurti vyrų krizių centrą Alytuje jį paskatino asmeninė patirtis. „Moterims pagalbą teikia daug įstaigų, o vyrams kartai nėra kur kreiptis, jie irgi turi problemų, kurias reikia spręsti“, – sakė V. Tamulionis. Jo nuomone, vyrams atsiverti ir papasakoti savo išgyvenimus yra sunkiau nei moterims.

Šiuo metu Alytaus vyrų krizių centras neturi savo patalpų, tačiau bendradarbiaujant su kitomis įstaigomis tikimąsi, kad jos atsiras. Vyrams pagalbą teiktų profesionalūs darbuotojai.

 

Norintys perklausyti radijo įrašą – sekite šia nuoroda >>>

Radijo stoties „FM99” informacija (straipsnio autorė Lina Geluncevičiūtė).

Sužinokite daugiau apie mus:

galvocius administrator