Birželio 05 dieną baigėsi „Empower” konsultantų mokymai. Džiaugiamės, kad „Socialinių inovacijų fondas” pakvietė į šiuos mokymus!

ByVšĮ "Alytaus apskrities vyrų krizių centras"

Birželio 05 dieną baigėsi „Empower” konsultantų mokymai. Džiaugiamės, kad „Socialinių inovacijų fondas” pakvietė į šiuos mokymus!

Sužinokite daugiau apie mus:

VšĮ "Alytaus apskrities vyrų krizių centras" administrator

Socialinį konsulatvimą ir Psichologinį darbą dirbu jau 7 metai. Mano požiūris į gyvenimą niekuo nesiskiria nuo požiūrio į klientą. Susitikus man nesvarbu koks Tavo statusas visuomenėje, ką Tu dirbi ir kiek uždirbi. Man rūpi su kokia problema tu atėjai ir kokius jausmus dabar išgyveni. Mano užduotis tave priimti tokį koks tu esi, tave išklausyti ir palaikyti, taip suteikiama empatija tau, abipusis pasitikėjimas. Aš nedalinu patarimų apie gyvenimą ir jo prasmę, nekišu jokių religinio gyvenimo dogmų. Man svarbiausia, kad tu iš manęs išeitai su šiltesniais jausmais ir geromis emocijomis. Konsultuoju ištikus krizei; Konsultuoju priklausomus asmenis ir jų artimuosius; Konsultuoju poras ištikus santykių krizei; Konsultuoju, tarpininkauju, atstovauju skyrybų atveju; Konsultuoju dėl smurto artimoje aplinkoje; Vedu užsiėmimus smurtautojams; Vedu elgesį keičiančias programas; Socialinių įgūdžių ugdymas; Paskaitos apie tėvystę (vyro-tėčio atsakomybės ir pareigos); Saviugdos konsultantas; Motyvacinis interviu Aš esu, nes tu esi !!! Konsultuoju Anonimiškai !!!